8Lesrooster:

Woensdagavond:

- Kinderles: 17:30 - 18:30

 

- Volwassenles: 19:00 - 20:00

 

Zondagavond:

- Kinderles: 18:30 - 20:00

 

01

Modern Kungfu

Om de zelfverdedigings lessen zo effectief en praktisch mogelijk te maken worden er elementen van andere Martial arts en zelfverdedigings sporten toegepast. 

Dit zorgt dat de leerling een zoon breed mogelijk arsenaal heeft aan vaardigheden om de geleerde kung fu en zelfverdedigig zo praktisch mogelijk te maken. 

02

Kung fu voor iedereen

Dutch Dragons Kung fu geeft zowel Kung fu lessen in verldhoven aan kinderen als volwassenen ongeacht het niveau. De lessen worden zo ingericht dat iedereen de oefeningen kan doen op zijn eigen niveau. Dit zorgt ervoor dat iedereen uitgedaagd word zonder dat er een instap drempel is. 

03

Groepsdynamiek:

Hoewel kung fu geen teamsport is streven we naar het gevoel van een club. Respect en gezelligheid staan hoog en er word veel samengewerkt en gedaan. Dit zorgt voor dat team gevoel terwijl iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen resultaten. 

Locatie: Gymzaal de norenberg

Ontdek Onze Kungfu-lessen bij Dutch Dragons Kung fu

 

 

Onze lessen zijn ontworpen om je op verschillende niveaus uit te dagen en te inspireren. Bij Dutch Dragons Kungfu draait alles om het bereiken van zelfverdediging en zelfvertrouwen. Je leert effectieve technieken om jezelf te beschermen, zodat je met vertrouwen door het leven kunt gaan.

 

De kung fu seizoenen bij dutch dragons kung fu volgen de schoolvakanties van gemeente Veldhoven

 

Tijdens de intensieve trainingen werk je aan het opbouwen van kracht, conditie en lenigheid. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een actievere levensstijl of een ervaren beoefenaar die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze lessen zijn geschikt voor iedereen en worden per persoon aangepast. 

 

Onze ervaren instructeur staan klaar om je de kunst van traditionele Kungfu-technieken en moderne aanpassingen bij te brengen. Je leert complexe bewegingen, traditionele wapen handeling en krijgt inzicht in de rijke Kungfu-traditie. Bij Dutch Dragons Kungfu hechten we veel waarde aan respect en discipline. Je leert niet alleen zelfbeheersing en toewijding, maar ook het belang van wederzijds respect voor je medestudenten. Samenwerking en ondersteuning zijn belangrijke elementen van onze lessen, waardoor je het gevoel krijgt deel uit te maken van een team. Of je nu Kungfu beoefent voor zelfverdediging, fysieke fitheid of persoonlijke ontwikkeling, bij Dutch Dragons Kungfu bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

 

We nodigen je uit om deel te nemen aan een gratis kung fu proefles in veldhoven en persoonlijk te ervaren hoe onze sport-lessen je kunnen helpen groeien, zowel fysiek als mentaal.

 

Sluit je aan bij onze sport vereniging in Veldhoven en laat Dutch Dragons Kungfu je begeleiden op je reis naar zelfverbetering en persoonlijke groei.

 

Tarief

De kosten per sport les zijn € 7,50.  De som van alle komende sport lessen wordt in totaal gefactureerd rond inschijving . Hierbij word een verenigigns shirt geleverd voor 14,- euro , een bitje van 3,- euro en wordt er eenmalig inschijf kosten gerekend van 10,- euro. De rode budo band word gratis uitgerijkt bij beheersing van de basis kung fu technieken volgend de mening van de Dutch Dragons trainer.

 

Mochten er om onvoorziene rede uitvallen zal het openstaande contributie bedrag ingehouden worden bij start volgend seizoen of zal het geld worden terug gestord.