Over ons

Wie ben ik? 

 

Ik ben Matthijs van den Heuvel, en Kung Fu is niet zomaar een sport voor mij, het is mijn passie. Gedurende vele jaren heb ik met toewijding Kung Fu beoefend en ervaren hoe het mijn leven verrijkte. Ik herinner me nog de opwinding van de sparwedstrijden en de uitdagingen die ze met zich meebrachten. 

 

Helaas, zoals het leven soms gaat, moest mijn trainer op een gegeven moment stoppen. Ik stond voor een kruispunt en merkte al snel dat er iets ontbrak in mijn leven. Het was de energie, de uitdaging en de gelegenheid om mijn passie voor Kung Fu te beleven die ik zo erg miste. De behoefte om weer betrokken te raken bij Kung Fu groeide met de dag.

Kung Fu was altijd mijn uitlaatklep, een manier om stress te verminderen en even helemaal mezelf te zijn. Het gevoel van een goed geplaatste trap of slag tegen een kussen bracht rust in mijn leven. Nu wil ik dat gevoel delen met anderen en mijn passie doorgeven.

 

Bij Dutch Dragons Kungfu streven we ernaar om een plek te creëren waar Kung Fu een uitlaatklep kan zijn voor iedereen. Een plek waar je jezelf kunt zijn, je energie kwijt kunt en je passie kunt uiten. Onze trainingen zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden uit te dagen en te inspireren, en onze waarden van respect, teamgeest en discipline staan centraal. Samen wil ik bouwen aan een plek waar iedereen zijn of haar passie kan vinden en zichzelf kan uiten.

 

Hiernaast vind ik mijn bezigheden binnen het ondernemen, Sport en Theater. Hierbinnen hou ik mezelf dan ook bezig met meerdere projecten zoals: 

Een productie huis: Boldentertainmentproductions.nl

 

Sport lessen en Kinderfeestjes: fitshot.nl

 

 

Let op: Spar sessies zijn niet te vergelijken aangezien de intesiteit afhangt van niveu en lichaamsbouw. Laat jezelf dus ook niet afschikken